Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Sv Skidskytteförbundet


Under helgen har Region Syd arrangerat ett läger för barn och ungdomar där fokus varit att testa på och utveckla sig i skidskytte.
 
Svenska Skidskytteförbundet kan stolt presentera en ny tränare till våran redan stabila tränarstab. Erika Oskarsson tar från och med Juli över rollen som tränare för skidskytteuniversitetet.
 
Sweden Rock är festivalen som lockar över 35 000 besökare om året och många av dem lockas av skidskyttet som erbjuds på plats
 

Tunnelsprint i Gällö

(2019-06-09 20:34)
Det är dags för säsongens första tävling i skidtunneln i Gällö
 

Utmanarlaget

(2019-06-04 15:23)
Utmanarlaget är det nya lag som kommer vara med att utmana om platser i de internationella tävlingarna i vinter. Jonas Johansson som är tränare för det nya laget tror på en spännande sommar och höst tillsammans med de aktiva.
 
Viktig information till alla som beställt luftvapen
 
På Riksidrottsmötet 2019 tilldelades Wolfgang Pichler förtjänsttecknet för sin betydelse för Svensk idrott och Svensk Skidskytte.
 

Riksidrottsmöte 2019

(2019-05-25 22:14)
I helgen har RF bjudit in till Riksidrottsmöte i Jönköping. Skidskytteförbundet har haft representanter där för att ta del av nyheter.
 
Det är lätt att tro att det just nu är relativt lugnt ute bland våra skidskytteföreningar eftersom det inte finns någon snö, men det är full fart ute i våra regioner.
 
I mitten av mars avslutades 2018/2019 års världscupsäsong. Under fredagen drar uppladdningen inför nästa säsong igång på allvar, när landslagstruppen åker till Kreta på läger.
 
Efter en briljant skidskyttesäsong har både landslagschef och huvudtränare bytts ut, en ny Generalsekreterare är på väg in och förändringarna sker i högt tempo...
 
Årets skidskytteforum blev riktigt lyckat och vi vill tacka alla deltagande och hoppas att alla fick med sig någon nyttig information att ta med sig hem till sina föreningar.
 
Följ delar av årets skidskytteforum hemifrån!
 
– Vi söker en driven Generalsekreterare som kan vara en god företrädare för Svenskt Skidskytte och som kan vara med om att leda och fortsätta vår utvecklingsresa.
 
Du har väl inte missat att anmäla dig till årets skidskytteforum?! Spännande föreläsningar blandat med en historisk tillbakablick - Skidskyttespecial med Jens "stopptid" Lind direkt från nationalarenan för svenskt skidskytte Vi ses 11-12 maj!
 

Postadress:
Ekshärads SF
Ekesbergsvägen 9
68360 Ekshärad

Kontakt:
Tel: 056341285
Fax: 056341285
E-post: eksharadssf@gmail.com

Se all info