Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Sv Skidskytteförbundet


 
Den 5 oktober sände Lilla Sportspegeln sitt besök hos skidskytteföreningen Nässjö Ski, i Småland.
 
Gillar du att vara spindeln i nätet, är den som koordinerar arbetet och är en god projektledare? Skidskytteförbundet söker en person som vill hjälpa förbundets föreningar och regioner att vara med på skidskytteförbundets fortsatta utvecklingsresa.
 
För dem som nu går i årskurs 9 och vill börja skidskyttegymnasiet hösten 2018 är det nu dags att söka.
 

Springskytte i Näsviken

(2017-09-25 10:19)
 
6-7 oktober genomförs internationell regelutbildning i Östersund
 
Nu är äntligen tävlingskallendariet färdigt för kommande tävlingssäsong. Region Gävle/Dala och region väst går samman och arrangerar inledande Swe Cup i Idre
 

Dopingtips

(2017-09-05 08:44)
Nu lanserar RF en ny webbaserade tipsfunktion för misstänkt doping inom idrotten, som kallas Dopingtips.
 

Välkommen Näldens IF

(2017-08-30 13:33)
Vi hälsar Näldens IF varmt välkomna till Skidskyttefamiljen.
 
I helgen avgjordes SM i rullskidskytte i fina förhållanden på Hallstaberget i Sollefteå – dessutom websänt så att skidskyttefantaster runt om i landet fick möjlighet att uppleva två spännande tävlingsdagar med flera rafflande sekundstrider.
 
 
När årets Rullskidskytte-SM avslutades var det skyttet som avgjorde när Anna Magnusson, Piteå och Tobias Arwidson knep guldmedaljerna med enbart en bom var på fyra skjutningar.
 
 
När dagens SM tävlingar i rullskidskytte avgjordes i Sollefteå bjöds åskådare och TV-tittare på en rad rafflande avgöranden. Dagens gladaste var nog Martin Ponsiluoma, Tullus SG, som tog hem herrseniorklassen.
 
I fina förhållanden avgjordes idag lördag Rullskidskytte-SM i sprint, hör Sofia Domeij summera dagen. SM fortsätter imorgon med distanstävlingar, var gärna med oss på Hallstaberget eller live på webben via länken nedan.
 

Postadress:
Ekshärads SF
Ekesbergsvägen 9
68360 Ekshärad

Kontakt:
Tel: 056341285
Fax: 0563-41285
E-post: This is a mailto link

Se all info